În procedura de retur, restituirea banilor se va face după primirea înapoi a coletului și verificarea detaliată a produselor returnate.

Ne rezervăm dreptul de a nu restitui banii în cazul în care produsul nu este în exact aceeași stare ca atunci când l-ați primit.

Pentru retur, produsele pot fi trimise către noi prin orice firmă de curierat cu condiția să fie cu ramburs 0 (zero) și transportul achitat de tine în avans. Produsele trimise către noi cu ramburs vor fi refuzate!

Suma pentru produsul sau produsele tale returnate către noi, o vei primi doar prin VIRAMENT BANCAR intr-un cont IBAN furnizat de către tine.

Trimiterea coletului de retur către noi presupune în mod obligatoriu ca ambalarea acestuia să se facă corespunzător, de preferat să fie ambalat în același mod în care ai primit coletul. În cazul în care produsul ajunge la noi deteriorat, ud, zgâriat, cu urme de uzură sau cu intervenții asupra lui, coletul va fi refuzat.

Madmods.ro se obligă la achitarea taxei de transport doar în cazul în care produsul este deteriorat sau coletul primit nu reflectă tipul de produs comandat. Pentru orice alt motiv contravaloarea transportului va fi achitată de către tine.

În cazul în care produsul sau produsele comandate de tine au beneficiat de transport gratuit, costul transportului va fi scăzut din contravaloarea comenzii pe care o restitui.

Atenție! Cererea de retur se face prin completarea formularului pe care il găsești aici.

 

Condițiile de schimb a produsului:

Pentru înlocuirea unui produs nu se va adăuga nici o taxă de manipulare suplimentară, dar costul transportului va fi suportat integral de către tine.

Produsele primite în mod eronat, primite cu defect sau deteriorate la transport vor fi schimbate fără nici un cost.

Dacă nu sunteți sigur că vreți să păstrați produsul comandat, nu îl utilizați și nu interveniți asupra lui!

Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare.

Dreptul de returnare există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin fizic, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. (text extras integral din site-ul Uniunii Europene)

Restituirea banilor se face doar prin virament bancar!

MadMods se obligă conform legii, la procesarea viramentului rezultat din retur în maxim 14 zile lucrătoare de la primirea cererii de retur completată corespunzător.